Laadukas joulukuusi kotiin kannettuna

Joulukuusi yrityksille ja taloyhtiöille

Joulukuusipalvelu palvelee myös yritysasiakkaita ja taloyhtiöitä. Toimitamme laadukkaan kotimaisen joulukuusen suoraan yrityksenne tiloihin tai taloyhtiön pihalle ja noudamme sen halutessanne pois täsmällisesti etukäteen sovittuna ajankohtana. Lopuksi huolehdimme, että joulukuusi päätyy asianmukaisesti biojätekeräykseen.

Vuokrapakettimme sisältää joulukuusen toimituksen, pois noudon, pystytyksen sekä joulukuusen jalan ja kuusen alusmaton yhteishintaan 150 euroa (sis alv yht. 36 euroa). Oheistarvikkeet haemme pois kuusen noudon yhteydessä, jolloin teidän ei tarvitse miettiä niille säilytyspaikkaa. Joulukuusen jalka ja alusmatto on myös mahdollista ostaa omaksi.

Voitte myös tilata meiltä pelkän joulukuusen hinnastomme mukaisesti. Meiltä voi myös tiedustella erittäin kookkaita, jopa 5 metrin korkuisia kuusia.

Halutessanne, noudamme kuusen pois ja toimitamme sen biojätekeräykseen joulun jälkeen sovittuna ajankohtana.

Voit tilata kuusen tilaussivumme ”Tilaa Joulukuusi Tästä” kautta. Mikäli haluatte tilata kerralla useamman joulukuusen tai erikoiskorkean kuusen esimerkiksi aulatiloihin tai taloyhtiön pihalle, pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme osoitteessa info@joulukuusipalvelu.fi tai puhelimitse numeroon 044- 756 97 40 tai 050 413 0714.

Kotiin toimitetut joulukuusemme ovat myös pidetty joululahja henkilökunnallesi ja asiakkaillesi. Pyydä tarjouksemme puhelimitse tai sähköpostitse!