Laadukas joulukuusi kotiin kannettuna

Joulukuusi yrityksille

Joulukuusipalvelu palvelee myös yritysasiakkaita. Toimitamme laadukkaan kotimaisen joulukuusen suoraan yrityksenne tiloihin ja noudamme sen pois täsmällisesti etukäteen sovittuna ajankohtana. Lopuksi huolehdimme, että joulukuusi päätyy asianmukaisesti biojätekeräykseen.

Yrityspakettimme sisältää joulukuusen toimituksen, pois noudon, pystytyksen sekä joulukuusen jalan ja kuusen alusmaton yhteishintaan 130 euroa (sis alv yht. 25,16 euroa). Oheistarvikkeet haemme pois kuusen noudon yhteydessä. Joulukuusen jalka ja alusmatto on myös mahdollista ostaa omaksi. Voitte myös tilata meiltä pelkän joulukuusen ilman yrityspakettia hinnastomme mukaisesti. Ulkokäyttöön soveltuvia jalkoja voi kysyä myynnistämme.

Noudamme kuusen pois ja toimitamme sen biojätekeräykseen joulun jälkeen sovittuna ajankohtana.

Voit tilata kuusen tilaussivumme ”Tilaa Joulukuusi Tästä” kautta. Mikäli haluatte tilata kerralla useamman joulukuusen tai erikoiskorkean kuusen esimerkiksi aulatiloihin, pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme osoitteessa info@joulukuusipalvelu.fi tai puhelimitse numeroon 044- 756 97 40 tai 050 413 0714.

Kotiin toimitetut joulukuusemme ovat myös pidetty joululahja henkilökunnallesi ja asiakkaillesi. Pyydä tarjouksemme puhelimitse tai sähköpostitse!