Laadukas joulukuusi kotiin kannettuna

Laadukkaat tuotteet ja luotettava palvelu

Tarkoin valitut joulukuusemme ovat viljeltyjä, joulukuusikäyttöön tarkoitettuja kuusia. Kuusien lajike on kotimainen metsäkuusi. Kuuset kasvatetaan siten, että niiden oksistoa leikataan vuosittain ja ne ovat noin seitsämän vuoden ikäisiä. Näin varmistetaan joulukuusten tuuheus ja symmetrisyys.

Hankimme kuusemme valikoiduilta toimittajiltamme lähinnä Länsi-Uudeltamaalta Raaseporista. Toimittamiemme joulukuusten laadusta ja tuuheudesta johtuen ne painavat enemmän ja ovat paksukantaisempia kuin markettien halpakuuset. Huomioithan tämän joulukuusen jalkaa valitessasi, jotta kuusenjalka on varmasti riittävän iso ja joulukuusi pysyy tukevasti pystyssä.

Joulukuusen oston yhteydessä voit hankkia meiltä samalla myös kuuselle alusmaton sekä laadukkaan joulukuusenjalan, joka soveltuu erityisesti valikoimamme tuuheille ja paksukantaisille joulukuusille. Kuusenjalassa on iso vesisäiliö, jonka avulla varmistat riittävän kastelun ja saat joulukuusen säilymään kauniina pidempään.

Toimitamme tilaamanne tuotteet haluamanne ajankohtana. Tarkemman kellonajan ilmoitamme viimeistään toimituspäivän aamuna sähköpostilla. Halutessanne laitamme kuusen myös jalkaan asti. Mikäli ette jostain syystä ole kuuseemme tyytyväinen, vaihdamme sen maksutta toiseen.