Laadukas joulukuusi kotiin kannettuna

Joulukuusipalvelu

Joulukuusipalvelu on Suomen ensimmäinen korkealaatuisten ja tarkoin valittujen viljeltyjen joulukuusien internet-kauppaan erikoistunut yritys. Olemme toimittaneet kuusia tällä palvelumallilla jo vuodesta 2009 asti. Palvelulupauksemme “Laadukas kuusi kotiin kannettuna” mukaisesti helpotamme ihmisten joulukiireitä tarjoamalla mahdollisuuden tilata joulukuusi kotiin ja jopa jalkaan laitettuna kätevästi internetin avulla. Kauttamme saat myös kuusenjalat ja alusmatot. Lisäksi noudamme halutessanne kuusen joulun jälkeen pois ja toimitamme sen biojätekeräykseen. Näin asiakkaamme välttyvät epämiellyttävältä ja vaivalloiselta joulukuusen kuljettamiselta.

Toimittuamme useita vuosia perinteisessä joulukuusikaupassa ja mm. Suomen Joulupuuseurassa, tiedämme kotimaisten tarhaviljeltyjen joulukuusien olevan erittäin korkealaatuisia, symmetrisiä ja muotoon leikattuja. Siten asiakkaamme voivat luottaa saavansa laadukkaan joulukuusen internetin kautta tilaamalla sen sijaan, että hakisivat kuusen työläästi itse metsästä tai myyntipaikalta.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimittamiimme joulukuusiin.  Kuusetkin ovat yksilöitä, joten jos asiakkaamme ei kuitenkaan jostain syystä ole täysin tyytyväinen saamaansa joulukuuseen, vaihdamme sen veloituksetta vielä kaksi päivää toimituksen jälkeen.

Kauttamme saat myös vaivattomasti tilattua laadukkaat oheistuotteet kuten esim. tukevan kuusenjalan ja alusmaton. Tilaamalla joulukuusen meiltä helpotat kiireistä joulunalusaikaa ja voit itse keskittyä nauttimaan joulutunnelmasta läheistesi kanssa.

Olemme laajentamassa toimintaamme myös muihin kaupunkeihin Suomessa, ja etsimmekin tämän vuoksi kuusien toimittamisesta kiinnostuneita tahoja. Kauttamme saat valmiin, hyväksi todetun, liiketoimintamallin. Vastaamme mainonnasta, laskutuksesta yms. jolloin tehtäväksenne jää toimittaa viljeltyjä laatukuusia asiakkailla omalla alueellanne. Mikäli yhteistyö kanssamme kiinnostaa, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sami.villa@joulukuusipalvelu.fi